Not known Details About gömme rezervuar

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet prevent valfi de almanız gerekir.

Yukarıdaki maddeleri eksiksiz yaptıysanız gömme rezervuar temizliğinde artık sona çOkay yaklaştınız demektir. Rezervuarın temizlik çözeltisi ile yıkanmasının ardından iyice durulanması aşaması geldi.

Çift kademeli klozet iç takımlarının tasarımlarında ise su tasarrufu ön planda tutulur. Bu modellerde kademelerden biri daha az diğeri ise daha fazla su akıtacak şekilde iki farklı seçenek kullanıcılara sunulur.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve gömme rezervuar servisi adımları takip edin. Her adımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde gömme rezervuar servisi monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Gömme rezervuarlar, yer altına yerleştirilen su depolama alanlarıdır. Su kaçırması da pek çOkay nedene bağlı olabilir. Yapılan yanlış montajlar, zeminin yapısı, su basıncı, hasar almış borular ve aşırı doluluk su kaçırmanın başlıca nedenleri gömme rezervuar servisi arasındadır. Gömme rezervuarların montajı sırasında dikkatli olunması gerekir. Yanlış montaj ya da hatalı bağlantılar su sızıntılarına neden olabilir. gömme rezervuar Gömme rezervuarların altında yer alan zemin yapısı da son derece önemlidir.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

gömme rezervuar servisi Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının plastik bez ile muhafaza altına alınması

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the finest YouTube knowledge and our most recent characteristics. Learn more

Geberit gömme rezervuar contemporary banyo tesisatının klasikleridir ve fifty yılı aşkın bir süredir dünya çapında milyonlar tarafından kullanılmaktadır.

Report this wiki page